Gå til hovedindhold

MODAK Brush-up kursus

Har du brug for at fordybe dig mere i MODAK og få gentaget de forskellige øvelser, efter du har brugt metoden i praksis? Så er Brush-up kurset relevant for dig!

Har du brug for at fordybe dig mere i MODAK og få gentaget de forskellige øvelser, efter du har brugt metoden i praksis?

Så er Brush-up kurset relevant for dig!

Vi ved af erfaring, at der med tiden godt kan dukke spørgsmål op - man kan blive usikker på fremgangsmåden, man er måske stødt ind i vanskeligheder, man ikke lige havde set komme, eller man har fået en elev, der har svært ved at profitere af metoden? Det kan være, at man aldrig helt kom længere end til grundprogrammet, eller at man stadig er usikker på øvelserne med avisoverskrifter eller indholdsstrukturer?

I dette brush-up-kursus bliver der taget højde for de forskellige spørgsmål og problemstillinger, som I har oplevet i det praktiske arbejde med MODAK.

Med udgangspunkt i en kort gennemgang af grundprogrammet, sætningsudvidelserne, samt arbejdet med aviser, billeder og historier, giver vi alle deltagerne mulighed for at komme med spørgsmål og/eller medbringe cases, som vil blive gennemgået i forhold til MODAK.

Der vil også være plads til at udveksle erfaringer og materiale, så alle opfordres til at medbringe nye billeder og tekster med henblik på at lave en materialesamling i fællesskab, som vi kan sende ud til deltagerne efterfølgende. I må meget gerne have jeres bogstavbrikker og/eller arkiveringssystem klar, så vi kan lade os inspirere af hinanden og sammen finde den mest praktiske måde at arbejde på.

Prisen for kurset er inkl. materiale.